PULE-HVAC3

 

Lā Hōʻikeʻike:Iune 26-28, 2022

Inoa Hui:ʻO Zhejiang Xinfan HVAC Intelligent Control Co., Ltd.

Wahi:China Yu Huan International Plumbing and Valve Fair (Zhejiang Yuhuan Exhibition Center)

Helu Hale Pahu:C2-08

Kāhea iā mā˚ou:info@sunflygroup.com

Hauʻoli mākou i ka hoʻolaha ʻana e komo ʻo SUNFLY HVAC i ka China Yu Huan International Plumbing and Valve Fair i Iune o kēia makahiki.

 

Ma muli o ka hopena o ke ahulau, ua loli ka manawa o Kina Yu Huan International Plumbing and Valve Fair.I kēia manawa he mea hōʻoluʻolu no ka hoʻoholo hope ʻana i ka manawa.Mai Iune 26th a 28th, hiki iā ʻoe ke loaʻa iā mākou ma C2-08.

 

Mākaukau mau nā lālā aloha o kā mākou hui e pane i nā nīnau a kā mākou mea kūʻai aku.

 

Inā ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hele i ka hōʻikeʻike, hiki iā ʻoe ke aʻo e pili ana i ka ʻike huahana ma kā mākou pūnaewele, a laila e kelepona mai iā mākou ma o ke kolamu Haʻalele i kāu leka, e hoʻopili koke mākou iā ʻoe.

Introduction to the exhibition

Ua hoʻokumu ʻia ʻo China Yu Huan International Plumbing and Valve Fair ma "Kina ka haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa keleawe a me ka plumbing huahana huahana a me ka hoʻokuʻu aku kumu", "Kina's valve kapikala" Yuhuan, Zhejiang.Hoʻohana maikaʻi ka hōʻikeʻike i ka wahi hana Yuhuan a kono i nā ʻoihana e like me ka paipu, nā pahu, nā paipu a me nā pono, a me nā ʻoihana pale ahi e komo.

Hoʻolauna ʻoihana

ʻAʻole hiki ke hoʻokaʻawale ʻia nā hana like ʻole o SUNFLY HVAC i kāna ʻenehana a me ka ikaika o ka huahana.Mai 1998, ua hoʻolaʻa ka hui SUNFLY HVAC iā ia iho i ka noiʻi ʻana i nā ʻenehana hana kiʻekiʻe e like me nā ʻōnaehana naʻauao HVAC.I kēia lā, loaʻa iā mākou he 59 mau palapala ʻae ʻia.I ka ʻimi ʻana i ka maikaʻi o ka huahana, ʻaʻole hoʻohana wale ʻo SUNFLY HVAC i ka polokalamu hoʻolālā hoʻolālā ʻoihana kiʻekiʻe Pro/ENGINEER no ka hoʻolālā huahana, akā loaʻa pū kekahi o nā mea hana mīkini machining kiʻekiʻe a me nā paepae R&D a me nā laboratories.

Ua hala ʻo SUNFLY HVAC i ka GB / T 19001-2000 idt ISO9001-2000, ISO 9002, ISO 9001-2008 hōʻoia ʻōnaehana hoʻokele maikaʻi a me CE, ROSH palapala hōʻoia honua.

KA LA-HVAC1

Nā huahana nui

ʻO SUNFLY HVAC kūikawā i ka hana ʻana i nā manifold, ʻōnaehana hui ʻana i ka wai, ka valve mana wela, ka valve hoʻomehana, ka valve exhaust, ke kaomi hoʻemi hoʻohaʻahaʻa, ka valve palekana, ka panel mana wela / ka mea hana uila a me nā huahana ʻē aʻe.

SUNFLY-HVAC2

Iune 26-28
Manaʻolana e ʻike iā ʻoe ma laila!

Pūʻulu Sunfly: https://www.sunflyhvac.com/about-us/

Pahu keleawe: https://www.sunflyhvac.com/brass-manifold/

Manaʻo kila kila: https://www.sunflyhvac.com/stainless-steel-manifold/

ʻōnaehana hui wai: https://www.sunflyhvac.com/mix-system/

kiwi hoʻomalu mahana: https://www.sunflyhvac.com/thermostatic-valve/

Thermostatic valve: https://www.sunflyhvac.com/thermostatic-valve/

Puka Radiator,

pōlele pōlele: https://www.sunflyhvac.com/ball-valves/

ʻūhā hoʻomehana ʻana: https://www.sunflyhvac.com/heating-valve/

pale pale: https://www.sunflyhvac.com/safety-valve/


Ka manawa hoʻouna: Iune-23-2022